niste vizuelno prepoznatljivi?


Bavite se nekim poslom? Samostalni ste preduzetnik? Možda imate svoju kompaniju, svejedno je da li je mala ili velika? Da li propagirate svoje proizvode / usluge? Ako to ne radite, ili radite nedovoljno, mislite li da bi trebali krenuti u ozbiljniji marketing?

Odgovorite na ova pitanja, uporedite svoju propagandu sa konkurencijom, procjenite nivo svog poslovanja. Ako niste zadovoljni rezultatima, i vjerujete da potencijalni klijenti ne znaju dovoljno o vašoj ponudi - javite nam se, da zajednički osmislimo kampanju.

Zavisno od mnogo faktora, od kojih su najvažniji djelatnost, okruženje, lokacija, tradicija, ciljna grupa - odabraćemo adekvatne oblike propagande. Cilj je da zajedno postignemo maksimalne rezultate uz minimalne moguće troškove.

Štampani propagandni materijali su najčešći vid propagande. Svakodnevno ih viđate u vidu flajera, bilborda, kataloga, prospekata, vizit-karti i u još mnogo oblika. Zajednički im je cilj: da privuku i zadrže pažnju što većem broju ljudi. A da bi to uspjeli, neophodna im je originalnost, estetske vrijednosti, te naravno kvalitetan dizajn.

Na dizajnu se ne smije štedjeti. Razlog je očigledan: ako utisak posmatrača bude negativan - platili ste antipropagandu svoje firme! Ne dopustite da dođe do toga, jer se ni pozitivni, a niti negativni utisci o nekoj firmi ne zaboravljaju niti mjenjaju lako.

visualSTUDIO vam nudi profesionalne dizajnerske usluge za sve vrste štampanih materijala. Garantujemo kvalitet, originalnost, estetiku i efektna rješenja. A u to ćete se najbolje uvjeriti ako pogledate neke od naših radova:Dizajn propagandnog materijala ide često "ruku pod ruku" sa fotografisanjem. Obratite pažnju na našu ponudu profesionalnih fotofrafskih usluga, na strani FOTOGRAFISANJE. Osim popusta kod naručivanja više usluga, prednost je i to što sve vaše propagandne obaveze realizujete na jednom mjestu.

Druge dizajnerske usluge

Osim pripreme za štampu propagandnog materijala, visualSTUDIO se bavi i drugim vidovima grafičkog i kompjuterskog dizajna. Među najtraženijim uslugama izdvajamo dizajn logotipa, kao i dizajn reklamnih internet bannera.

Kod dizajna se cijena usluga obračunava na osnovu više faktora, pa vam preporučujemo da nam se javite i izložite svoje zahtjeve. U najkraćem roku ćemo vam dostaviti našu ponudu.

Možda su vam potrebne i druge naše usluge? Na strani PROMOTIVNI PAKETI možete naći ponudu koja se ne odbija.
Ostale visualSTUDIO ponude možete pronaći na strani - PONUDA.kakav je dizajn VAMA potreban?

Ja sam


moj e-mail je


Leave this empty:

HIT paketi:

Specijalni popust dobijaju klijenti koji naruče veći broj visualSTUDIO usluga. Ispod je izloženo nekoliko paketa, a na strani PROMOTIVNI PAKETI možete pronaći širi spisak visualSTUDIO paketa. Naravno, ni tu se priča ne završava: ukoliko adekvatan paket ne pronađete na spisku, pošaljite nam opis svojih potreba, a mi ćemo vam kreirati paket pod najpovoljnijim uslovima.

01. INTERNET START paket
INTERNET START paket

Najjeftinija promocija na internetu: izrada vašeg web sajta + godišnji zakup domena + godišnji zakup servera + osnovno godišnje održavanje za 99 €

više

02. FOTO-MODEL WEB paket
MODEL WEB paket

Web portfolio foto-modela prema priloženom modelu + zakup sub-domena i servera + osnovno održavanje Web prezentacije za samo 50 € godišnje!

više

03. TURIZAM START paket
TURIZAM START paket

Fotografisanje objekta i usluga (15 profesionalnih fotografija) + priprema za štampu promotivnog materijala (flajer) + INTERNET START paket za samo 199 €

više

04. FOTO-MODEL START paket
MODEL START paket

Mini foto-model book + predstavljanje na listi modela Delta Photo + godišnja članarina u Udruženju profesionalnih fotografa i foto-modela za samo 99 €

više