nemate profesionalne fotografije?


visualSTUDIO foto ponuda


visualSTUDIO vam predstavlja svoju ponudu fotografskih usluga. Razlog za sugerisanje ove usluge našim klijentima leži u tome što u našim krajevima još uvijek nije sazrijela svijest o pravim efektima kvalitetne reklamne fotografije. Nažalost, oko nas je hiljade suprotnih primjera u ovoj oblasti - na svakom koraku smo zasipani amaterizmom i improvizacijama. Šteta koja se takvim predstavljanjem poslovanja nanosi ugledu firme je nemjerljiva, i u svakom slučaju - ogromna.

Nije fotograf svako ko ima foto-aparat, kao što nije programer svako ko ima računar! Ne nasjedajte na ponude nadobudnih "fotografa" koji vam mogu za "par eura" odraditi fotografisanje. Ako nemate previše iskustva u ovoj oblasti - prošetajte internetom, vrlo lako ćete uočiti razliku između PROFESIONALNE i "profesionalne" fotografije.

visualSTUDIO vam neće pričati bajke. Pogledajte naše radove, i sami donesite zaključke o našem fotografskom nivou. Ako vam to nije dovoljno, na strani PRIZNANJA možete pogledati listu osvojenih nagrada, a na strani REFERENCE možete vidjeti dio liste naših klijenata.

Specijalni popust dobijaju klijenti koji naruče veći broj visualSTUDIO usluga. Ukoliko adekvatan paket ne pronađete na strani PROMOTIVNI PAKETI, pošaljite nam opis svojih potreba, a mi ćemo vam kreirati paket pod najpovoljnijim uslovima.

Fotografisanje vjenčanja i drugih event-a

Da li možete sebi dopustiti da vam uspomene na »najvažniji dan u životu« budu uništene lošim fotografijama? Vaše vjenčanje nema reprizu: ako želite vrhunske fotografije i jedinstven book - obratite se nama!

visualSTUDIO vam neće ponuditi klasične "svadbarske fotografije" - u tome nismo dobri. Ne pravimo ni gomilu bezvrijednih fotografija koje bi "uvaljivali" gostima. Naše fotografije ne možete vidjeti istog dana ... ali ćete ih sa zadovoljstvom gledati i u dalekoj budućnosti!

Mi vam stvaramo trajni zapis osjećanja i uspomene koje ne blijede. Naše fotografije nisu lista gostiju nego himna ljubavi. Da bi to postigli, spremni smo se u potpunosti posvetiti mladencima, "uhvatiti" najemotivnije trenutke i najinteresantnije scene. Zato će book vašeg vjenčanja biti sačuvan i pokazivan i kroz buduće generacije ...

Ovakvih događaja se rado i često prisjećamo u budućim godinama. Zato naši klijenti uglavnom traže, osim zapisa na DVD i "papirne kopije", a mnogi i odabrane fotografije žele imati na svom zidu, vrhunski odštampane na platnu. Zato smo se potpuno opremili za ove zahtjeve: tu je prenosni štampač SHINKO, koji se može instalirati na licu mjesta, a daje vrhunske fotografije na foto papiru, u standardnom formatu 13x18 cm. Tu je, naravno, i naš velikoformatni fotoploter, koji vam može odštampati fotografiju na platnu širine do 110 cm (dužine i do 10 m!), i to u vrhunskom kvalitetu!

Obratite nam se putem kontakt forme radi dogovora o uslovima i načinu saradnje.

Fotografisanje objekata, proizvoda ili usluga

Svako poslovanje, u bilo kojoj djelatnosti, ima potrebu za propagandom. Svaka propaganda je nezamisliva bez fotografija. Svaka fotografija govori više od 1000 riječi, a usput daje i dosta informacija o vlasniku.

Da li želite da fotografije kojima predstavljate svoj posao budu amaterske, loše, jednom rječju - bezvrijedne? Misllite li da vaši objekti, proizvodi ili usluge mogu da se predstave bilo kako, "samo neka se vide"? Kakvu će predstavu o vama (naravno, i o vašoj ponudi) stvoriti kod onih kojima su namjenjene, kod vaših potencijalnih klijenata?

Znamo da i Vi imate foto-aparat. Ima ga i "mali iz komšiluka", umije i on da "pritisne dugme" i "uslika" vašu ponudu. Tačno je da to ne košta ništa, ali ... Možda ćete od takvih fotografija imati gubitak stotinama puta veći, nego da ste platili profesionalca!

Pogledajte kako mi fotogrtafišemo objekte, proizvode i usluge za naše klijente. Ako možete bolje - nemate potrebe pozivati nas.


Reklamna i modna fotografija

Ovu grupu poslova smo izdvojili iz prethodne (iako tehnički spadaju tamo) jer ističemo da smo u stanju ponuditi i nešto više od uobičajenog fotografisanja vaših objekata, proizvoda ili usluga. Naime, visualSTUDIO vam može ponuditi visokokvalitetno reklamno fotografisanje, u kome učestvuju i profesionalni foto-modeli.

Da li je vama ova usluga potrebna? Odgovor na ovo pitanje ćete najbolje dati sami - u zavisnosti od vaše djelatnosti, ali i vaše ambicije u propagandi svog posla, možete se odlučiti za fotografisanje sa foto-modelima. Neke djelatnosti (proizvodnja odjeće ili nakita npr) kao i veliki broj uslužnih djelatnosti (frizeri, šminkeri, kozmetičari i mnogi drugi) jednostavno ne mogu bez ovog načina reklamiranja. No, atraktivni, profesionalni foto-modeli će svaku reklamnu fotografiju podići na viši nivo, bez obzira na djelatnost.

Možda je potrebno naglasiti (iako se to podrazumjeva) da posjedujemo svu potrebnu profesionalnu foto i prateću opremu, tako da naše reklamne fotografije ne zaostaju ni u čemu za najpoznatijim svjetskim reklamnim agencijama. Provjerite!

ANEXModna kolekcija ANEX DESIGN


TENŽERASPA CENTAR VILLA TENŽERA


Pogledajte priložene primjere fotografisanja proizvoda i usluga, realizovane sa ekipom profesionalnih foto-modela.

Izrada foto book-ova i portreti

Biti foto-model san je većine mladih ljudi. Malo je poslova na kojima se zaista može uživati, a posao foto-modela je jedan od tih. No, treba biti realan: na svijetu ima mnogo mladih, atraktivnih i fotograničnih ljudi, i skoro svi bi se htjeli baviti ovim poslom - a posla nema za sve. Konkurencija je ogromna, ovaj posao osim talenta zahtjeva i ozbiljna ulaganja, kako u sebe lično, tako i u svoju promociju.

Ako vjerujete u svoj talenat za posao foto-modela, preostaje vam samo da krenete u promociju. Najveća zabluda je da će vas neko "primjetiti na ulici". Takve priče su slične "Pepeljugi" - divna, ali ipak samo bajka. Oni koji bi vas mogli angažovati i pogurati ka karijeri foto-modela su, dok vi šetate ulicom u nadi da ćete biti "viđeni", veoma zauzeti: pregledavaju gomile book-ova još neotkrivenih foto-modela, koji im se svakodnevno dostavljaju.Dakle, od čekanja nema koristi. Jedina šansa koju imate je da sami napravite svoj profesionalni book, i pošaljete ga tamo gdje će biti pažljivo pregledan, i pružiti vam realnu šansu za uspjeh. Da li vam se dopadaju ove fotografije? Ako je odgovor potvrdan, javite se u visualSTUDIO!


Da ne zaboravimo još jednu važnu napomenu: nije neophodno da budete foto-model da biste naručili svoj book! Mnogo zainteresovanih od nas traže profesionalno fotografisanje sebe, svoje djece, porodične fotografije ... Mladenci žele da za trajnu uspomenu imaju kolekciju umjetničkih fotografija, roditelji bi htjeli da svoju djecu ovjekovječe na profesionalnim fotografijama, a sve češće nam se javljaju ljudi kojima je za sopstveno predstavljanje (Facebook i slično) potrebno nekoliko vrhunski kvalitetnih fotografija. Bez obzira u kojoj kategoriji se nalazite - dobrodošli u visualSTUDIO!

Pogledajte umjetničke fotografije našeg fotografa na strani DELTAphoto galleries. Lakše ćete odlučiti ...


Cijene fotografskih usluga

Za razliku od većine naših usluga, kod fotografisanja se cijena usluge može obračunati tek nakon preciznog dogovora sa klijentom. Razlozi su u velikom broju opcija za fotografisanje: predmet fotografisanja (ili osoba), namjena, lokacija, potrebna oprema, tehnička podrška, osoblje i oprema, foto-modeli, korišćenje studija, broj fotografija, način i obim postprodukcije, formati fotografija, autorska prava, rokovi za realizaciju itd.

Zato vam preporučujemo da nam se javite, i izložite nam svoje zahtjeve. A izlazeći u susret mladim, neafirmisanim foto-modelima, visualSTUDIO je oformio za njih specijalnu ponudu:

  • - MINI foto-model book (5 profesionalnih fotografija) za samo 69 €
  • - REGULAR foto-model book (10 profesionalnih fotografija) za samo 99 €
Možda su vam potrebne i druge naše usluge? Na strani PROMOTIVNI PAKETI možete naći ponudu koja se ne odbija.
Ostale visualSTUDIO ponude možete pronaći na strani - PONUDA.kakve fotografije su VAMA potrebne?

Ja sam


moj e-mail je


Leave this empty:

HIT paketi:

Specijalni popust dobijaju klijenti koji naruče veći broj visualSTUDIO usluga. Ispod je izloženo nekoliko paketa, a na strani PROMOTIVNI PAKETI možete pronaći širi spisak visualSTUDIO paketa. Naravno, ni tu se priča ne završava: ukoliko adekvatan paket ne pronađete na spisku, pošaljite nam opis svojih potreba, a mi ćemo vam kreirati paket pod najpovoljnijim uslovima.

01. INTERNET START paket
INTERNET START paket

Najjeftinija promocija na internetu: izrada vašeg web sajta + godišnji zakup domena + godišnji zakup servera + osnovno godišnje održavanje za 99 €

više

02. FOTO-MODEL WEB paket
MODEL WEB paket

Web portfolio foto-modela prema priloženom modelu + zakup sub-domena i servera + osnovno održavanje Web prezentacije za samo 50 € godišnje!

više

03. TURIZAM START paket
TURIZAM START paket

Fotografisanje objekta i usluga (15 profesionalnih fotografija) + priprema za štampu promotivnog materijala (flajer) + INTERNET START paket za samo 199 €

više

04. FOTO-MODEL START paket
MODEL START paket

Mini foto-model book + predstavljanje na listi modela Delta Photo + godišnja članarina u Udruženju profesionalnih fotografa i foto-modela za samo 99 €

više

05. FULL promo: 699 €
fullpromo

Kompletnu promociju vaše ponude: svoju Web prezentaciju na tri jezika, profesionalno fotografisanje, promo video spot sa snimcima objekta/lokacije iz vazduha te panoramu 360 stepeni!

više