a možda je bolje iz vazduha?

Ukoliko se bavite turizmom ili prodajom nekretnina, već vam je poznata činjenica da dvije istovjetne ponude mogu postići potpuno različite rezultate na tržištu, a da je tajna uspjeha - kvalitetna propaganda. A jedna od osnovnih stavki kvalitetne propagande postali su video i foto zapisi turističke ponude - iz vazduha. Dakle, kvalitetno snimljeni hoteli i drugi turistički objekti, plaže, restorani ... ali i znamenitosti iz vašeg okruženja - garantovano će vam privući preko potrebnu klijentelu.

Nova kategorija naših klijenata su kompanije koje se bave gradnjom, uređenjem prostora, infrastrukturnim objektima. Shvativši značaj redovnog i kvalitetnog praćenja i dokumentovanja izvršenih radova, uvrstili su snimanje iz vazduha u svoje redovne aktivnosti.

Samo za one koji žele nešto novo i neobično: snimanje događaja iz vazduha! Zamislite izlazak mladenaca iz crkve snimljen iz nove perspektive! Sve vrste promocija, sportskih i kulturnih dešavanja biće mnogo efektnije zabilježene ukoliko su upotpunjeni aero snimcima.

Ne zaboravimo i producentske kuće kojima u snimanju dokumentarnog, informativnog, zabavnog ili propagandnog sadržaja veliku kreativnu slobodu omogućava upravo prelazak iz dvodimenzionalnog u trodimenzionalni prostor!

Srodne usluge

Snimanje iz vazduha se savršeno upotpunjuje sa Web dizajnom i fotografisanjem. Jednostavno, promocija vaše ponude je kompletna tek kada obavite sva tri posla. Zato vam savjetujemo da obratite pažnju na naše ponude iz ovih oblasti, na stranama FOTOGRAFISANJE i WEB DESIGN. Osim popusta kod naručivanja više usluga, prednost je i to što sve vaše propagandne obaveze realizujete na jednom mjestu, sa provjerenim timom.

Ako su vam potrebne i druge naše usluge, kompletnu ponudu možete pronaći na strani PONUDA.

Cijene snimanja iz vazduha

Snimanje iz vazduha je vrlo kompleksna aktivnost, koja traje mnogo više od trajanja samog leta. Krajnji rezultat snimanja može biti "goli" snimak i neobrađene fotografije, ali je klijentima uglavnom potreban kompletno završen video spot, spreman za emitovanje na TV ili postavljanje na svoj sajt ili YouTube. Zato se ukupna cijena obračunava na osnovu utrošenog vremena ekipe na snimanju, količine i obrade snimljenog materijala, te transportnih troškova.

Cijena snimanja iz vazduha ne može biti u rangu cijene snimanja foto i video materijala sa zemlje, iz jednostavnog razloga - investicija u opremu je drastično veća, a rizici po opremu tokom snimanja su znatni. Ipak, snimanje pomoću oktokoptera sa daljinskim upravljanjem je drastično snizilo cijene aero snimaka, te je ovo snimanje postalo dostupno svakoj ozbiljnoj kompaniji.

Preporučujemo vam da nam se javite, i izložite nam detaljno svoje zahtjeve, a mi ćemo Vam u kratkom roku poslati ponudu sa tačnom specifikacijom troškova i rokova za realizaciju.
Možda su vam potrebne i druge naše usluge? Na strani PROMOTIVNI PAKETI možete naći ponudu koja se ne odbija.
Ostale visualSTUDIO ponude možete pronaći na strani - PONUDA.kakvo snimanje je VAMA potrebno?

Ja sam


moj e-mail je


Leave this empty:

HIT paketi:

Specijalni popust dobijaju klijenti koji naruče veći broj visualSTUDIO usluga. Ispod je izloženo nekoliko paketa, a na strani PROMOTIVNI PAKETI možete pronaći širi spisak visualSTUDIO paketa. Naravno, ni tu se priča ne završava: ukoliko adekvatan paket ne pronađete na spisku, pošaljite nam opis svojih potreba, a mi ćemo vam kreirati paket pod najpovoljnijim uslovima.

01. INTERNET START paket
INTERNET START paket

Najjeftinija promocija na internetu: izrada vašeg web sajta + godišnji zakup domena + godišnji zakup servera + osnovno godišnje održavanje za 99 €

više

02. FOTO-MODEL WEB paket
MODEL WEB paket

Web portfolio foto-modela prema priloženom modelu + zakup sub-domena i servera + osnovno održavanje Web prezentacije za samo 50 € godišnje!

više

03. TURIZAM START paket
TURIZAM START paket

Fotografisanje objekta i usluga (15 profesionalnih fotografija) + priprema za štampu promotivnog materijala (flajer) + INTERNET START paket za samo 199 €

više

04. FOTO-MODEL START paket
MODEL START paket

Mini foto-model book + predstavljanje na listi modela Delta Photo + godišnja članarina u Udruženju profesionalnih fotografa i foto-modela za samo 99 €

više

05. FULL promo: 699 €
fullpromo

Kompletnu promociju vaše ponude: svoju Web prezentaciju na tri jezika, profesionalno fotografisanje, promo video spot sa snimcima objekta/lokacije iz vazduha te panoramu 360 stepeni!

više