kako smanjiti troškove?


visualSTUDIO promotivni paketi


Naši klijenti najčešće imaju više zahtjeva - obično se radi o kombinaciji nekoliko različitih usluga: izradi Web prezentacije, fotografisanju, promovisanju sajta, pripremi štampanog propagandnog materijala, zakupu domena i servera, izradi programa. Svjesni da ukupni izdaci za veći broj usluga ugavnom prevazilaze predviđeni budžet, odlučili smo da takvim klijentima izađemo u susret promotivnim paketima. Iskustvo nam je pokazalo da zadovoljni klijent uvijek ponovo dolazi, jer vrlo brzo shvata da se novac potrošen u ove svrhe višestruko vraća. To nije trošak, to je investicija!

Specijalni popust dobijaju klijenti koji naruče veći broj visualSTUDIO usluga. Naravno, ni tu se priča ne završava: ukoliko adekvatan paket ne pronađete na priloženoj listi, pošaljite nam opis svojih potreba, a mi ćemo vam kreirati paket pod najpovoljnijim uslovima.

INTERNET START paket / 99 €

Mnoge manje kompanije, radnje, servisi i agencije, ali i brojni klubovi i udruženja nemaju velike zahtjeve u vezi svog predstavljanja na internetu. Važno je da postave svoju Web prezentaciju i omoguće potencijalnim klijentima i saradnicima da ih pronađu na internetu i saznaju najvažnije informacije, kao što su djelatnost, ponuda, kontakt podaci i lokacija. Obzirom da su zahtjevi takvih klijenata obično standardni, ali sa striktno ograničenim budžetom - odlučili smo da u svoju ponudu uvrstimo INTERNET START paket, koji obezbjeđuje klijentu kvalitetno, ali i najpovoljnije predstavljanje na internetu.

Za samo 99 € možete imati svoju Web prezentaciju i plaćene sve tekuće troškove u toku prve godine (dok je zbir cijena ovih usluga van paketa 130 €). Tehničke karakteristike Web prezentacije su odlične, u svaku je ugrađena optimizacija za bolje pozicioniranje na pretraživačima, kao i analitičko praćenje posjećenosti sajta. Web prezentacija sadrži 5 strana (O nama, Ponuda, Galerija, Lokacija, Kontakt), kontakt formu, ugrađen Google Maps sa označenom lokacijom klijenta, logotip klijenta i galeriju do 20 fotografija.

Kako smo postigli tako povoljnu cijenu paketa? Jednostavno: prilagodili smo se zahtjevima tržišta, i umjesto složenih i dugotrajnih projekata ponudili tipske Web prezentacije koje uštedom programerskog vremena drastično smanjuju ukupne troškove.

INTERNET START paket

INTERNET START paket obuhvata:

- Izrada web sajta prema jednom od priloženih šablona po izboru klijenta;

- Inicijalni unos podataka (tekstova i fotografija) koje klijent priloži;

- Zakup domena za prvu godinu;

- Zakup servera za prvu godinu;

- Osnovno održavanje za prvu godinu.


Izgled tipskih Web prezentacija možete pronaći na strani WEB.

FOTO-MODEL WEB paket / 50 € godišnje

Ne postoji ozbiljna promocija na internetu bez sopstvene Web prezentacije. Ovo pravilo ne važi samo za kompanije - sve više pojedinaca koji se bave bilo kojom vrstom umjetnosti ili samostalne djelatnosti imaju potrebu za promocijom svoje ponude na internetu. Foto-modeli su karakterističan primjer: iako se mogu promovisati na sajtovima brojnih agencija, ili raznim modnim i fotografskim portalima - sve te opcije ne mogu se uporediti sa predstavljanjem na sopstvenoj Web prezentaciji.

Prednosti posjedovanja sopstvenog sajta su ogromne (profesionalnost, samostalnost u načinu predstavljanja i dizajnu, neograničena količina podataka i fotografija) da nema mjesta razmišljanju DA LI je Web prezentacija potrebna. Jedini ograničavajući faktor do sada su bili troškovi. Međutim, naša nova ponuda koju smo uvrstili u listu PROMOTIVNIH PAKETA potpuno uklanja taj problem: možete postati vlasnik svoje Web prezentacije za samo 50 € godišnje!

Najvažniji dobitak u ovom PROMOTIVNOM PAKETU je Web prezentacija, koju dobijate potpuno besplatno! Iznosom od 50 € godišnje vi plaćate samo zakup domena i servera, postavljanje prezentacije, te osnovno godišnje održavanje (ispravke, zamjena i dodavanje tekstova i fotografija). Ukupna cijena izrade Web prezentacije i navedenih usluga bi bila 130 €, ukoliko bi se naručivale van ovog PROMOTIVNOG PAKETA

FOTO-MODEL WEB paket


FOTO-MODEL WEB paket obuhvata:

- Izradu Web prezentacije prema priloženom modelu;

- godišnji zakup sub-domena i servera;

- godišnje osnovno održavanje Web prezentacije.


Bili Vi foto-model ili ne - potreban vam je lični portfolio na internetu.

FULL PROMO paket / 699 €

Idealna ponuda za sve koji započinju svoj biznis, ili do sada nisu promovisali svoju ponudu. Preporučujemo ovaj paket novim hotelima i kompanijama, ekskluzivnim nekretninama pripremljenim za prodaju i turističkim kompleksima.

Za samo 699 € možete dobiti kompletnu promociju vaše ponude: svoju Web prezentaciju na tri jezika, profesionalno fotografisanje, promo video spot sa snimcima objekta/lokacije iz vazduha te panoramu 360 stepeni.

Ovako realizovana promocija vam garantuje uspjeh na sve zahtjevnijem tržištu, i brzi povrat uloženih sredstava.

FULL PROMO paket

FULL PROMO paket obuhvata:

- Izrada web sajta po izboru klijenta, prema jednom od priloženih šablona;

- Inicijalni unos podataka (tekstova i fotografija) koje klijent priloži;

- Zakup domena i servera, kao i osnovno održavanje za prvu godinu;

- Jednu panoramu 360 na odabranoj lokaciji;

- Jedno snimanje iz vazduha odabrane lokacije;

- Izrada promo spota;

- Profesionalno fotografisanje ponude (oko 150 fotografija);

- Postprodukcija (obrada) odabranih 30 fotografija.


Izgled tipskih Web prezentacija možete pronaći na strani WEB.

TURIZAM START paket / 199 €

Turizam je veoma profitabilna privredna grana ... ali se do tog stupnja ne dolazi ni brzo, a ni lako. Samo onaj ko se bavio turizmom može znati koliko je potrebno investiranja, rada, popularizacije i, najvažnije, vremena - da se dođe do stabilnog poslovanja i sigurnih profita.

Vjerovatno najteža scena za nekog ko se bavi turizmom je - slobodna mjesta, neiskorišteni kapaciteti, nedostatak gostiju. Tada nema opravdanja za grešku, propušteno se ne može nadoknaditi. Nijedna sedmica bez gostiju, niti dan, čak ni sat - neće se više vratiti. A umanjeni prihodi označavaju najprije manju zaradu, ali kasnije, ako se greške ne isprave, vode u "crvenu zonu" i neisplativost. Jer, samo rashodi su uvijek sigurni - radili vi ili ne.

Za dovođenje gostiju nisu dovoljni samo kvalitetna ponuda, ljubaznost i predani rad. Kvalitet se uvijek pokaže, to je istina - ali se ne kaže KADA. A u ovom poslu je vreme faktor br.1. Ništa vam neće značiti da u desetoj godini rada popunite kapacitete, ako prethodnih devet morate raditi s gubitkom. To se ne može izdržati.

Danas je osnovni faktor dovođenja gostiju, a time i uspjeha u turizmu - propaganda. I to ne bilo kakva: kvalitetna propaganda na internetu se posljednjih godina pokazala kao ključan faktor uspjeha. Provjerite u svom okruženju, pitajte one koji imaju popunjene kapacitete!

Počeci poslovanja u turizmu su veoma teški. Prevelike investicije, previše posla i premalo vremena. Stalno traženje da se ograničena sredstva rasporede na najbolji način, da se novac ne baca uzalud, bez konkretnih rezultata. U svom okruženju imamo mnogo turističkih kapaciteta, i veoma dobro smo upoznati sa svim vašim problemima i nedoumicama.

Zato smo odlučili da u svoju ponudu uvrstimo TURIZAM START paket, koji obezbjeđuje najpovoljniju propagandnu internet kampanju.

Za samo 199 € možete imati svoju Web prezentaciju i plaćene sve tekuće troškove u toku prve godine. Takođe ćete dobiti 15 profesionalnih fotografija vaših objekata i usluga. I kao poseban bonus - dizajn promotivnog materijala (flajera). Zbir cijena ovih usluga van paketa iznosi 270 €, a sadržina ovog paketa i dizajn Web prezentacije su potpuno prilagođeni potrebama promocije turističke ponude.

FOTO-MODEL START paket


TURIZAM START paket obuhvata:

- Fotografisanje objekta i usluga (15 profesionalnih fotografija);

- priprema za štampu promotivnog materijala (flajer);

- sve stavke iz INTERNET START paketa.


Detaljnu sadržinu INTERNET START paketa možete pogledati iznad.

FOTO-MODEL START paket / 99 €

Mladi foto-modeli, ali i ljudi koji nemaju nikakve pretenzije ka ovom poslu imaju potrebu za profesionalnim fotografijama. Imamo brojne zahtjeve za kvalitetnim porodičnim fotografijama, portretima u studiju ili ambijentu, fotografisanjem djece. Za sve te zahtjeve zajednički imenitelj je - potreba za nekoliko profesionalnih fotografija koje će klijenta predstaviti u najboljem svijetlu. Obzirom da su klijenti koji ne namjeravaju da postanu profesionalni foto-modeli pretežno ograničeni troškovima - odlučili smo da u svoju ponudu uvrstimo FOTO-MODEL START paket, koji obezbjeđuje klijentu 5 kvalitetnih fotografija, realizovanih od strane vrhunskog profesionalca.

Za samo 99 € možete imati svojih 5 profesionalnih fotografija, ali i ulaznicu u svijet foto-modela. Radi se o predstavljanju na stranici sa DeltaPhoto foto-modelima i godišnjoj članarini u Ugruženju profesionalnih foto-modela "PROfoto". To praktično znači da će vaše fotografije biti objavljene na dva veoma popularna web sajta, i biti viđena od strane brojnih klijenata koji imaju potrebe za modnim i reklamnim fotografijama (zbir cijena navedenih usluga van paketa iznosi 134 €).

Kvalitet fotografija možete provjeriti na stranama DELTAphoto

FOTO-MODEL START paket


FOTO-MODEL START paket obuhvata:

- Mini foto-model book (5 odabranih profesionalnih fotografija);

- predstavljanje na listi modela Delta Photo;

- godišnja članarina u Udruženju profesionalnih fotografa i foto-modela.


Ne morate biti foto-model, možete naručiti samo fotografisanje. Detaljnije na strani FOTO.
Ostale visualSTUDIO ponude možete pronaći na strani - PONUDA.kakav je paket VAMA potreban?

Ja sam


moj e-mail je


Leave this empty:

Izbor iz ponude:

Ispod je nekoliko pojedinačnih ponuda koje vam mogu biti interesantne. A na strani PONUDA možete pronaći detaljan spisak visualSTUDIO usluga.

01. Web sajt za samo 99 €
port_01

Nevjerovatna ponuda: izrada kompletnog web sajta za samo 99 eur!

više

02. Foto-model book već od 99 €
port_02

Kvalitetan foto-model book po izuzetnoj cijeni! Pregledajte priložene uzorke.

više

03. Turistička promocija: 199 €
port_03

Apartmani, hoteli i restorani: već za 199 eur možete dobiti svoj sajt, fotografisanje objekta i jednu godinu zakupa domena i servera. Ne propustite!

više

04. Kompletna kampanja od 699 €
port_04

Za samo 699 € možete dobiti svoju Web prezentaciju na tri jezika, profesionalno fotografisanje, promo video spot sa snimcima objekta/lokacije iz vazduha te panoramu 360 stepeni.

više