šta možemo uraditi za bolje poslovanje?


internet promocija


Posljednjih godina internet postaje osnovno sredstvo komunikacije, razmjene informacija, a samim tim i propagande. Tradicionalno reklamiranje u novinama, na plakatima i bilbordima, na radiju ili TV postalo je preskupo, pa i krajnje neisplativo. Broj korisnika interneta je 6 puta uvećan u periodu od 2006. do 2010. sa daljom tendencijom rasta.

Kvalitetno realizovan web sajt: kako estetski - tako i funkcionalno, optimizovan i promovisan na odabranim lokacijama, privući će veliki broj posjeta, i time stvoriti uslove za širenje kruga klijenata. Investicija u ovakav vid propagande je najbolji odnos između ulaganja i rezultata, a mnoštvo opcija omogućava vam da pronađete optimalni način, obim i troškove internet promocije.

visualSTUDIO je u stanju da odgovori na svaki izazov: počev od osnovnog predstavljanja na internetu pa sve do međunarodnih projekata osmišljenih sa ciljem internet poslovanja - budite sigurni da ćete u svakoj varijanti dobiti maksimum za uloženi novac!

više


profesionalno fotografisanje


"Fotografija govori više od 1000 riječi." - stara i uvijek aktuelna izreka, danas poprima nove dimenzije. Proboj digitalne fotografije posljednjih godina nije omogućio kvalitetniju prezentaciju, naprotiv - donio nam je poplavu fotografija, i još oštrije raslojavanje između amaterske i profesionalne fotografije. Sada je svaki korisnik interneta sposoban da već na prvi pogled razlikuje profesionalnu fotografiju od amaterske, više nije važno ŠTA je na fotografiji, već je bitno samo da li je ta fotografija kvalitetna. Svako je u stanju da fotografiše, ali se efekat koji ta fotografija ostavlja na posmatrača kreće od oduševljenja do anti-propagande.

Lista fotografskih referenci visualSTUDIO je zaista impozantna. Potrebe naših klijenata su se kretale od umjetničke fotografije za uređenje prostora, preko fotografisanja proizvoda, usluga i objekata, pa sve do izrade portreta i foto-model book-ova. Zajednički imenitelji za sve njih su: korišćenje naših radova za sve promotivne potrebe, te zadovoljstvo profesionalizmom, originalnošću i povoljnom ponudom.

Provjerite!

više


snimanje iz vazduha


Ukoliko se bavite turizmom ili prodajom nekretnina, već vam je poznata činjenica da dvije istovjetne ponude mogu postići potpuno različite rezultate na tržištu, a da je tajna uspjeha - kvalitetna propaganda. A jedna od osnovnih stavki kvalitetne propagande postali su video i foto zapisi turističke ponude - iz vazduha. Dakle, kvalitetno snimljeni hoteli i drugi turistički objekti, plaže, restorani ... ali i znamenitosti iz vašeg okruženja - garantovano će vam privući preko potrebnu klijentelu.

Nova kategorija naših klijenata su kompanije koje se bave gradnjom, uređenjem prostora, infrastrukturnim objektima. Shvativši značaj redovnog i kvalitetnog praćenja i dokumentovanja izvršenih radova, uvrstili su snimanje iz vazduha u svoje redovne aktivnosti.

Samo za one koji žele nešto novo i neobično: snimanje događaja iz vazduha! Zamislite izlazak mladenaca iz crkve snimljen iz nove perspektive! Sve vrste promocija, sportskih i kulturnih dešavanja biće mnogo efektnije zabilježene ukoliko su upotpunjeni aero snimcima.

Ne zaboravimo i producentske kuće kojima u snimanju dokumentarnog, informativnog, zabavnog ili propagandnog sadržaja veliku kreativnu slobodu omogućava upravo prelazak iz dvodimenzionalnog u trodimenzionalni prostor!

više


vrhunska štampa velikog formata


"Canon-ova ImagePROGRAF serija fotoplotera pomjerila je granice kvaliteta štampe velikog formata za nekoliko stepenika! Nevjerovatan kvalitet štampe na platnu i drugim materijalima jednostavno će vas ostaviti bez daha. Tehničke karakteristike štampe: na foto-papiru do 2400x1200 DPI, a 600 DPI na platnu. Koristi set od 12 pigmentnih i dye boja, širina štampe 44" (110 cm), dužina otiska do 18 metara! Postupkom laminacije može se dobiti i višegodišnje postojan otisak pod svim vremenskim uslovima.

Kome je potreban takav kvalitet? Naravno, prvenstvena namjena ove štampe je za uređenje enterijera privatnih i poslovnih objekata: hoteli, restorani, kancelarije, kao i zidovi u stanovima soba poznavalaca fotografije - umjetnosti uopšte. Takođe, veliki broj naših klijenata želi ovekovječiti neki privatno važan trenutak, ili odabranu fotografiju svoje djece ... Mogućnosti je mnogo.

Ne treba zaboraviti ni arhitekte, jer smo već štampamo značajan procenat građevihskih projekata iz našeg okruženja. Komentari koje smo dobili od biroa i izvođača građevinskih radova su jedinstveni: najviši kvalitet uz najpovoljnije cijene.

više


grafički dizajn i priprema za štampu


Iako se visualSTUDIO prvenstveno bavi internet promocijom, to ne znači da smo zapostavili i tradicionalne marketing aktivnosti. U nekim djelatnostima štampani propagandni materijal je i dalje nezamjenljiv, naročito ako je u pitanju proizvodnja ili usluge o kojima se klijenti uglavnom ne informišu na internetu. Tu se prvenstveno misli na prehrambene i proizvode široke potrošnje, ali i uslužne djelatnosti koje su tradicionalne i lokalne.

U ovim slučajevima, osim internet promocije (kao dokaza razmišljanja i o budućem poslovanju) preporučujemo i štampane materijale - flajere, bilborde, prospekte, plakate. Uz kvalitetne visualSTUDIO fotografije i dizajn - ova promocija će postići maksimalne efekte.

više


poslovni računarski programi


Danas je skoro nezamislivo da poslovanje čak i malih preduzeća bude vođeno bez odgovarajućih računarskih programa. Na tržištu sada postoji veliki broj gotovih rješenja, a veliki dio poslovanja (naročito knjigovodstvene poslove) na sebe preuzimaju specijalizovane agencije. No, šta se dešava kada se preduzeće bavi poslovima koji nisu "standardni", i na tržištu ne postoji adekvatni programski paket?

U tom slučaju ostaje samo jedna mogućnost: angažovanje programerskog tima koji će napraviti software "po mjeri". Ove odluke nisu lake, jer osim relativno visoke cijene izrade (broj radnih sati je presudna komponenta obračuna), uvijek postoji mogućnost da programerski tim nije u stanju kvalitetno odgovoriti zahtjevu. Zato su reference (osim cijene i rokova izrade) najvažniji faktor kod izbora ponuđača.

visualSTUDIO ima iza sebe više od 20 godina programerskog rada i ogroman broj realizovanih zadataka. Uz stalno stručno usavršavanje i korišćenje savremenih informatičkih tehnologija - spremni smo odgovoriti na svaki izazov!

više


promotivni paketi - vaša najjeftinija promocija


Naši klijenti najčešće imaju više zahtjeva - obično se radi o kombinaciji nekoliko različitih usluga: izradi Web prezentacije, fotografisanju, promovisanju sajta, pripremi štampanog propagandnog materijala, zakupu domena i servera, izradi programa. Svjesni da ukupni izdaci za veći broj usluga ugavnom prevazilaze predviđeni budžet, odlučili smo da takvim klijentima izađemo u susret promotivnim paketima. Iskustvo nam je pokazalo da zadovoljni klijent uvijek ponovo dolazi, jer vrlo brzo shvata da se novac potrošen u ove svrhe višestruko vraća. To nije trošak, to je investicija!

Na strani PROMOTIVNI PAKETI možete pronaći spisak visualSTUDIO paketa. Naravno, tu se priča ne završava: ukoliko adekvatan paket ne pronađete na spisku, pošaljite nam opis svojih potreba, a mi ćemo vam kreirati paket pod najpovoljnijim uslovima.

više
kakve su visualSTUDIO usluge VAMA potrebne?

Ja sam


moj e-mail je


Leave this empty:

Naši klijenti:

Predlažemo da pogledate neke od naših radova koje smo obavili za svoje klijente. Opširniji spisak sa pregledom radova pogledajte na strani REFERENCE.

Da li je došao trenutak da se i vi pojavite na toj listi?

01. Institut "Dr Simo Milošević" Igalo
port_01

Web sajt Instituta i profesionalno fotografisanje ponude.

vidi

02. Jadransko brodogradilište a.d. Bijela
port_01

Web sajt kompanije, dizajn propagandnog materijala i profesionalno fotografisanje.

vidi

03. Vaterpolo klub "JADRAN" Herceg Novi
port_01

Profesionalno fotografisanje utakmica i svečanosti.

vidi

04. SPM Stamenkovic
port_02

Web sajt kompanije i on-line prodavnica.

vidi

05. ANEX design
port_03

Profesionalno fotografisanje nove modne kolekcije.

vidi

06. SPA centar Tenžera
port_04

Profesionalno fotografisanje usluga i dizajn štampanog propagandnog materijala.

vidi

07. Terra da Mare 2010
port_04

Oficijelni fotograf međunarodne regate Terra da Marre

vidi