ovako nešto niste vidjeli!


visualSTUDIO je u svoju ponudu uvrstio visokokvalitetnu štampu velkog formata, uvidjevši nedostatak ovih usluga na našem tržištu. Zato smo investirali u vrhunsku tehnologiju, koja se još uvijek rijetko sreće i u štamparijama Zapadne Evrope. Radi se o fotoploteru Canon Image Prograf iPF8400, čije su karakteristike štampe slijedeće:
- Otisci širine 44" (110 cm), dužine do 18 metara;
- Vrhunski kvalitet: rezolucija do 2400x1200 DPI na foto-papiru, 600 DPI na platnu;
- Novi sistem pigmentnog mastila u 12 boja LUCIA EX;

Dizajniran za štampanje, probne otiske, dizajniranje, primenu u marketingu i maloprodaji. Sistem pigmentnog mastila LUCIA EX, zajedno sa unapređenom tehnologijom obrade slike, pruža širok spektar boja, glatku gradaciju, smanjuje bronziranje i daje otiske koji imaju izuzetnu otpornost na ogrebotine. Uz postupak laminacije dobijaju se printovi otporni na sve vremenske uslove tokom dugogodišnjeg izlaganja van objekata. Ogroman izbor materijala na kojima se štampa garantuje odgovor svakom zahtjevu.

Donesite svoje fotografije. Ili nas pozovite da ih mi snimimo. Možete odabrati neku od nagrađivanih umjetničkih fotografija iz naše kolekcije. Ako ste u gradnji ili projektovanju - donesite svoje projekte, mi ćemo ih odštampati. Kakav god bio vaš zahtjev - konačni rezultat će vas ostaviti bez daha!

ART printovi

Uređenje enterijera je vrlo ozbiljan zadatak, bilo da se radi o stambenim, turističkim ili poslovnim prostorijama. Da li ste razmišljali o umjetničkoj fotografiji na svojim zidovima? Ako niste - dođite do nas, pogledajte nagrađivane ART printove, i zamislite ih u svojim prostorijama, u kvalitetnom ramu, odštampane na platnu. To je to!

Preporučujemo vam da pregledate naš izbor umjetničkih fotografija, koji se nalazi na adresi DELTAphoto portfolio. Svaki od ovih radova se može naći na vašem zidu, u bilo kojoj veličini. Izložene fotografije možete iskoristiti i kao ideju za tematiku ili stil fotografija koje ćemo uraditi na vaš zahtjev. Pozovite nas, i izložite nam svoju zamisao.

Pogledajte neke od ART printova iz naše ponude:


Možda su vam potrebne i druge naše usluge? Na strani PROMOTIVNI PAKETI možete naći ponudu koja se ne odbija.
Ostale visualSTUDIO ponude možete pronaći na strani - PONUDA.kakva štampa je VAMA potrebna?

Ja sam


moj e-mail je


Leave this empty:

HIT paketi:

Specijalni popust dobijaju klijenti koji naruče veći broj visualSTUDIO usluga. Ispod je izloženo nekoliko paketa, a na strani PROMOTIVNI PAKETI možete pronaći širi spisak visualSTUDIO paketa. Naravno, ni tu se priča ne završava: ukoliko adekvatan paket ne pronađete na spisku, pošaljite nam opis svojih potreba, a mi ćemo vam kreirati paket pod najpovoljnijim uslovima.

01. INTERNET START paket
INTERNET START paket

Najjeftinija promocija na internetu: izrada vašeg web sajta + godišnji zakup domena + godišnji zakup servera + osnovno godišnje održavanje za 99 €

više

02. FOTO-MODEL WEB paket
MODEL WEB paket

Web portfolio foto-modela prema priloženom modelu + zakup sub-domena i servera + osnovno održavanje Web prezentacije za samo 50 € godišnje!

više

03. TURIZAM START paket
TURIZAM START paket

Fotografisanje objekta i usluga (15 profesionalnih fotografija) + priprema za štampu promotivnog materijala (flajer) + INTERNET START paket za samo 199 €

više

04. FOTO-MODEL START paket
MODEL START paket

Mini foto-model book + predstavljanje na listi modela Delta Photo + godišnja članarina u Udruženju profesionalnih fotografa i foto-modela za samo 99 €

više

05. FULL promo: 699 €
fullpromo

Kompletnu promociju vaše ponude: svoju Web prezentaciju na tri jezika, profesionalno fotografisanje, promo video spot sa snimcima objekta/lokacije iz vazduha te panoramu 360 stepeni!

više