za koga smo sve radili?
IZVOD IZ LISTE KLIJENATA:     Institut "Dr Simo Milošević" - Igalo     Mass Gintaş - Istanbul     YU Briv - Kotor     KASPERSKI LABS - Moskva     Vaterpolo klub "JADRAN" - Herceg Novi     Jadransko brodogradilište Bijela A.D.     Harmonija - Budva     Hotel "AlexandarLUX" - Podgorica     SPA Villa Tenžera - Herceg Novi     Kompresor d.o.o - Herceg Novi     Western Balkan Investment Framework     Tagor electronic - Niš     IDC Development - Herceg Novi     Hotel Residence - Miločer     Apartmani "Obala" - Igalo     SPA & Wellness hotel MONTE CASA - Petrovac     PAT promet - Kragujevac     Kormoran co - Virpazar     G.M.Corp d.o.o. - Herceg Novi     Pekarska industrija Anđela - Danilovgrad     Coning - Herceg Novi     Apartmani "Antonioli" - Budva     Beauty centar "MEDEJA" - Niš     NVO "Krilato Kolo" - Maribor     ANEX design - Johannesburg     Narodni pokret FRONT! - Podgorica     Specijalistička ordinacija "Dr Dimitrijević" - Herceg Novi     Gra-Mar nekretnine - Herceg Novi     Apartmani "Sijerković" - Baošić     Agencija za elektronske komunikacije Crne Gore     VEKTOR inženjering - Herceg Novi     Baia Bianca - Kumbor     Euro Petrol - Tuzi     Hotel WGrand - Petrovac     JZU Dom zdravlja - Herceg Novi    

Lista naših referenci je preduga za objavljivanje na ovim stranama. Zato ćemo izložiti samo karakteristične primjere, te linkove ka web adresama na kojima možete pogledati ostale reference. Sve naše reference vam mogu poslužiti kao ideja ili uzorak rješenja za vaš projekat.

Snimanje iz vazduha

Ozbiljni investitori i kompanije koje se bave turizmom shvatili su važnost snimaka iz vazduha za kvalitetnu prezentaciju ponude. To nas dovodi u situaciju da se snimanje iz vazduha zakazuje najmanje 10 dana ranije ...

G.M.Corp


G.M.Corp je naš najveći klijent, koji nam je svojim primjerom i ukazanim povjerenjem otvorio vrata mnogih drugih klijenata. Kompletnu svoju ponudu ekskluzivnih nekretnina ova kompanija sada predstavlja svojim kupcima preko naših prezentacija, u kojima centralnu poziciju čine aero snimci.

visualSTUDIO ponudu možete pogledati na strani SNIMANJE IZ VAZDUHA.

Web design

visualSTUDIO web design se prilagođava potrebama klijenata. To praktično znači da naši konsultanti kroz razgovor sa vama nalaze optimalno rješenje. Naravno, "optimalno" rješenje nije isto što i "najskuplje" - naprotiv! Naš i vaš zajednički interes leži u tome da kreiramo web sajt koji po kvalitetu, izgledu i cjeni nema konkurenciju na tržištu. To je jedini put ka vašem i našem poslovnom uspjehu!

Narodni pokret FRONT!

Info portal Narodnog pokreta FRONT! Brojne dodatne opcije, savremeni dizajn, komunikacija sa posjetiocima, analiza posjećenosti, foto, video i audio zapisi, objavljivanje članaka na društvenim mrežama, RSS i mail praćenje novosti ...

www.front-cg.org

Još primjera i visualSTUDIO ponudu možete pogledati na strani WEB DESIGN.

Velikoformatna štampa

U kratkom roku smo osvojili respektabilan komad tržišta, i to isključivo poštovanjem rokova, povoljnim cijenama i profesionalnim odnosom. Takođe, štampa na fotoploteru Canon iPF8400 jednom rječju je - bez premca. A to je ono što naši klijenti i traže.
Ne zaboravite da možete donijeti svoje fotografije, koje ćemo vam brzo i kvalitetno odštampati na platnu - ili nekom drugom materijalu. A ako želite i profesionalno fotografisanje - obratite se pnovo nama. Krajnji rezultat biće - vizuelno savršenstvo!

Vektor


VEKTOR inženjering je jedan od najpoznatijih projektantskih biroa u Boki, i naš stalni klijent.

visualSTUDIO ponudu možete pogledati na strani ŠTAMPA.

Komercijalno fotografisanje

Kvalitetna promocija svoje kompanije potpuno je nezamisliva bez profesionalnih fotografija. Kvalitetna fotografija je trajna vrijednost, i može se iskoristiti ne samo za štampu velikih formata (bilbordi i plakati) i štampani propagandni materijal flajeri, prospekti, katalozi, već i za internet promociju. Ne dopustite da loše fotografije stvore negativnu sliku o vama!

Villa Tenzera

SPA centar Villa Tenžera - profesionalno fotografisanje usluga sa većim brojem foto-modela. Fotografije namjenjene za bilborde, prospekte i Web prezentaciju.

www.villatenzera.com

Opširnije o visualSTUDIO ponudi fotografisanja na strani FOTOGRAFISANJE.

ART printovi

Štampa na platnu na našem fotoploteru Canon iPF8400 jednom rječju je - savršena. A kad u ponudi umjetničkih fotografija imate par stotina vrhunskih, višestruko nagrađivanih, i mnogo puta izlaganih fotografija - jedini problem je - kako izabrati!

Delta

Veliki broj apartmana i hotelskih soba, ali i poslovnih prostorija ukrašeno je našim printovima na platnu i drugim materijalima. Osim u našem izložbeno-prodajnom prostoru, naše printove možete kupiti i u galeriji "SpektART" u centru Herceg Novog.

Izbor umjetničkih fotografija možete naći na DELTAphoto ART photography.

Foto-model book

Izrada portreta u studiju ili ambijentu je oblast u kojoj smo se nebrojeno puta dokazali. Zahvaljujući takvoj reputaciji, posljednjih godina se naglo povećao broj zahtjeva za izradu foto-model book-ova. Bez obzira da li klijent želi da krene profesionalno u tom smjeru, ili je namjena fotografija lično predstavljanje na društvenim mrežama - profesionalni book je najkraći put.

Ana Anastasiou

Ana Kovačević (Johanesburg, Južna Afrika), međunarodno poznati maneken i foto-model, sa bogatim profesionalnim iskustvom. Učestvovala na revijama svih internacionalno poznatih modnih kreatora, a njene fotografije su objavljivane u svim međunarodni poznati modni časopisima.

Više primjera na strani DELTA PHOTO, a ponudu pronađite na strani FOTOGRAFISANJE.

Dizajn i priprema štampanog materijala

Dizajn logotipa i svih oblika propagandnog štampanog materijala: profesionalni i originalno! Specijalna ponuda za naše redovne klijente - paketi kojima se obuhvataju sve visualSTUDIO usluge: od fotografisanja, preko dizajna i priprema za štampu, pa sve do izrade i održavanja Web prezentacije.

Hotel AlexandarLux

Hotel AlexandarLux je ekskluzivni podgorički apart-hotel, a visualSTUDIO je zadužen za njegovu promociju. Između ostalog izdvajamo web design, fotografije, logo design i pripremu štampanog propagandnog materijala.

www.alexandar-lux.com

Promotivne pakete za stalne kupce možete pronaći na strani PONUDA.

Poslovni računarski programi

Za svaku specifičnu poslovnu upotrebu računara za koju ne postoji već gotovo rješenje - jedina opcija je angažovanje programerske ekipe koja će napraviti software prilagođen zahtjevima klijenta. visualSTUDIO ima 20-godišnje iskustvo u rješavanju ovakvih problema. Provjerite!

Gra-Mar


Programski paket za poslovanje agencije za promet nekretnina. Kako u svakom trenutku imati sve informacije o svakoj od preko 2000 nekretnina? Kako ukrstiti ponude i potražnje? Kako automatizovati unos podataka i transfer na web sajt?

Kompletnu visualSTUDIO ponudu možete pogledati na strani SOFTWARE.
Priznanja

Pobjeda na takmičenju "24 sata"
works_01

Na takmičenju '24 sata FotoFiniš' osvojeno prvo mesto u jakoj međunarodnoj konkurenciji 24 odabrana autora. Radi se o tematskom takmičenju, gde su autori imali zadatak da u roku od 24 sata daju odgovore na 24 zadate teme, a priložene fotografije je ocenjivao stručni žiri iz nekoliko zemalja.

Uspjeh u Rusiji
works_02

Najveći ruski, i jedan od najvećih svetskih fotografskih sajtova Klub.foto.ru je objavio godišnju rang-listu umjetničkih fotografa (za 2009. godinu), na kojoj naš fotograf zauzima 8. mesto. Ovi rezultati su tim značajniji što konkurencija obuhvata oko 20.000 autora iz Rusije i još 50-tak zemalja.