da li vodite svoje poslovanje na računaru?


Danas je skoro nezamislivo da bilo koje preduzeće, počev od malih radnji pa sve do velikih kompanija, vodi i prati svoje poslovanje bez računara i odgovarajućih računarskih programa. Manja preduzeća i samostalni preduzetnici su vođenje knjigovodstva uglavnom prepustili specijalizovanim agencijama, i time obavili svoju zakonsku obavezu praćenja finansijskih tokova pravnog lica.

Ovo rješenje potpuno zadovoljava zakonske okvire, a ujedno je i vrlo ekonomično - nema troškova za minimum jednog zaposlenog, nema troškova za računar i programe - mjesečni račun za knjigovodstvene usluge je, uzevši u obzir sve uštede, vrlo prihvatljiv trošak.

Međutim, veliki dio djelatnosti je veoma dinamičan, sa velikim protokom informacija. U stvari, svaka djelatnost koja podrazumjeva komunikaciju i poslovanje sa velikim brojem klijenata - u današnje vreme je neefikasna bez računarskog praćenja podataka. Upravo je vreme glavni faktor uspjeha na tržištu danas. Konkurencija je u svakoj djelatnosti ogromna, i samo oni koji se prema vremenu odnose racionalno mogu izdržati ovu utakmicu.

Računarski programi su osnova za organizaciju podataka, a time i racionalizaciju utroška vremena. Njih možete kupiti kod softverskih kuća kao i svaku drugu robu, i već ih ima za skoro sve standardne segmente poslovanja.

A šta se dešava kada na tržištu ne postoje računarski programi koji odgovaraju vašim potrebama? Ako je vaše poslovanje u bilo kom segmentu specifično, nećete pronaći adekvatne programe. U tom slučaju vam predstoje samo dvije opcije: da neki postojeći program prilagodite potrebama, ili da naručite izradu potpuno novih programa - upravo onakvih kakvi su vama potrebni.

visualSTUDIO u svojoj ponudi ima već gotove računarske programe za nekoliko segmenata poslovanja: Veleprodaju, Maloprodaju, Skladišno poslovanje, Glavnu knjigu, Osnovna sredstva ... Isto tako, realizovali smo programe i za neke specifične djelatnosti: Agencije za promet nekretnina, Ukrcaj pomoraca, Turističke agencije itd. Ovi programi su praktično spremni za trenutno pokretanje na vašem računaru.

U slučaju da ni kod nas ne možete pronaći adekvatne računarske programe, spremni smo na vaš zahtjev takve programe napraviti. Naši programeri sa više od 20 godina iskustva na ovim poslovima garantuju da nerješiv problem ne postoji!

Ostale računarske usluge

Kao ekipa sa dugogodišnjim iskustvom i veoma stručnim kadrom u oblasti informacionih tehnolgija i računarske tehnke, u situaciji smo da ponudimo i usluge u oblasti održavanja računarske tehnike.

Najčešći problemi zbog kojih nam se obraćaju klijenti su: hardverski problemi, blokade u radu zbog kompjuterskih virusa, problemi u radu sistemskog softvera, instalacija računarskih mreža i wireless interneta itd.

Instalacija video nadzora

Ukoliko ste zainteresovani za instalaciju video nadzora u svojim poslovnim ili privatnim prostorijama - javite nam se! Stručni tim će vam u kratkom roku predložiti, ali i realizovati najoptimalnije rješenje.

Cijene programerskih usluga

Kod programiranja se cijena usluga obračunava na osnovu količine posla. Naravno, količina posla se procjenjuje prije početka radova, na osnovu iskustva rješavanja sličnih problema. Postoji i opcija proširenja liste zahtjeva od strane klijenata, što se rješava naknadnim aneksima ugovora.

Cijena radnog programerskog sata za rad na bilo kojem visualSTUDIO projektu je 8 €, a na osnovu obima poslova, rokova i složenosti - klijent može dobiti i do 50% popusta na navedenu cijenu.

Preporučujemo vam da nam se javite, i izložite nam svoje zahtjeve. U najkraćem roku ćemo vam dostaviti našu ponudu.A što se tiče već realizovanih računarskih programa, visualSTUDIO je oformio za njih jedinstvenu cijenu:

  • 299 € za bilo koji od već realizovanih visualSTUDIO računarskih programa!


Ova cijena obuhvata program, jednodnevnu obuku operatera i ugradnju klijentovog logotipa i kontakt podataka u forme i štampane izvještaje.

Možda su vam potrebne i druge naše usluge? Na strani PROMOTIVNI PAKETI možete naći ponudu koja se ne odbija.
Ostale visualSTUDIO ponude možete pronaći na strani - PONUDA.koje računarske usluge su VAMA potrebne?

Ja sam


moj e-mail je


Leave this empty:

HIT paketi:

Specijalni popust dobijaju klijenti koji naruče veći broj visualSTUDIO usluga. Ispod je izloženo nekoliko paketa, a na strani PROMOTIVNI PAKETI možete pronaći širi spisak visualSTUDIO paketa. Naravno, ni tu se priča ne završava: ukoliko adekvatan paket ne pronađete na spisku, pošaljite nam opis svojih potreba, a mi ćemo vam kreirati paket pod najpovoljnijim uslovima.

01. INTERNET START paket
INTERNET START paket

Najjeftinija promocija na internetu: izrada vašeg web sajta + godišnji zakup domena + godišnji zakup servera + osnovno godišnje održavanje za 99 €

više

02. FOTO-MODEL WEB paket
MODEL WEB paket

Web portfolio foto-modela prema priloženom modelu + zakup sub-domena i servera + osnovno održavanje Web prezentacije za samo 50 € godišnje!

više

03. TURIZAM START paket
TURIZAM START paket

Fotografisanje objekta i usluga (15 profesionalnih fotografija) + priprema za štampu promotivnog materijala (flajer) + INTERNET START paket za samo 199 €

više

04. FOTO-MODEL START paket
MODEL START paket

Mini foto-model book + predstavljanje na listi modela Delta Photo + godišnja članarina u Udruženju profesionalnih fotografa i foto-modela za samo 99 €

više