predstavite se na internetu!


visualSTUDIO web ponuda


visualSTUDIO na ovoj strani predstavlja svoju ponudu internet usluga. Suština ponude je da svaki klijent može pronaći ono što mu je potrebno po adekvatnoj cijeni i, što je još važnije, da smo u stanju ponuditi sve neophodne usluge vezane za prezentovanje klijenta na internetu. To znači da nudimo sistem "ključ u ruke" i da klijentu možemo predložiti najoptimalnije rješenje koje odgovara planiranom budžetu.

Potrebe klijenata se ne završavaju izradom Web prezentacije, naprotiv: da bi ta prezantacija bila u funkciji neophodno je zakupiti domen (naziv sajta) i prostor na serveru, a veoma je korisno i isplanirati promociju te Web prezentacije. Uz kvalitetnu analizu posjećenosti Web prezentacije klijent ima pravu informaciju o efektima na poslovanje i mogućnost da interveniše dodatnom propagandom tamo gdje je to potrebno. Web prezentacija se treba i održavati, jer samo aktuelne informacije na sajtu mogu biti i korisne.

Svaka od navedenih aktivnosti je ponuđena u više nivoa. Cijene su uslovljene količinom uloženog rada, i samim tim prilagođene svakoj od grupa klijenata. No, na kvalitetu se nije štedjelo, pa tako i ponude u "ekonomskoj" klasi mogu vrlo reprezentativno da predstave klijenta. Uvjerite se i sami!

Specijalni popust dobijaju klijenti koji naruče veći broj visualSTUDIO usluga. Ukoliko adekvatan paket ne pronađete na strani PROMOTIVNI PAKETI, pošaljite nam opis svojih potreba, a mi ćemo vam kreirati paket pod najpovoljnijim uslovima.

Web prezentacija nije trošak, to je investicija!

BASIC Web prezentacija

Mnoge manje kompanije, radnje, servisi i agencije, ali i brojni klubovi i udruženja nemaju velike zahtjeve u vezi svog predstavljanja na internetu. Važno je da postave svoju Web prezentaciju i omoguće potencijalnim klijentima i saradnicima da ih pronađu na internetu i saznaju najvažnije informacije, kao što su djelatnost, ponuda, kontakt podaci i lokacija. Od multimedijalnih sadržaja, jedini zahtjev je da prezentacija sadrži nekoliko fotografija sa objektima, proizvodima ili uslugama klijenta.

Ukoliko spadate u ovu vrstu klijenata, za samo 99 € možete imati Web prezentaciju koja odgovara vašim potrebama. Bez obzira na tako nisku cijenu, kvalite Web prezentacije ja nesporan. Korišćena je HTML/CSS tehnolgija, koja je apsolutno pouzdana i veoma prilagodljiva zahtjevima klijenta. Web prezentacija sadrži 5 strana (npr. O nama, Ponuda, Galerija, Lokacija, Kontakt), kontakt formu, ugrađen Google Maps sa označenom lokacijom klijenta, logotip klijenta i galeriju do 20 fotografija.

Kako smo postigli tako povoljnu cijenu Web prezentacije? Jednostavno: prilagodili smo se zahtjevima tržišta, i umjesto složenih i dugotrajnih projekata ponudili tipske Web prezentacije koje uštedom programerskog vremena drastično smanjuju ukupne troškove.

Klijentov zadatak u realizaciji ovog projekta je krajnje jednostavan: da pripremi tekstove i fotografije koje želi objaviti na svom sajtu, i da odabere jedan od priloženih uzoraka za izgled svoje Web prezentacije.

Web prezentacija - Tip1

Tip 1:


Univerzalna poslovna Web prezentacija, kojom se u prvi plan ističe profesionalnost i ambicioznost kompanije. Boje i fotografije na prezenetaciji se mogu prilagoditi potrebama klijenta. Ako se želite predstaviti kao firma u usponu, onda je ovo idealna Web prezentacija za vas.


Dizajn ove Web prezentacije možete pronaći na strani TIP 1.

Web prezentacija - Tip2

Tip 2:


Web prezentacija ze predstavljanje turističke ponude: aranžmani, smještaj, izleti, opisi lokacija, transportne usluge - najčešći su korisnici ovog tipa prezentacije. Veoma je pogodna i za zajedničko predstavljanje više firmi ili samostalnih preduzetnika koji pružaju različite vidove usluga u turizmu.


Dizajn ove Web prezentacije možete pronaći na strani TIP 2.

Web prezentacija - Tip3

Tip 3:


Korporacijska Web prezentacija namjenjena predstavljanju malih i srednjih preduzeća: atraktivnog dizajna ali ne i napadna, svojom elegancijom ostaviće utisak na vaše poslovne partnere i buduće klijente. Ugrađena SEO optimizacija obezbjeđuje brzo napredovanje na Google rejtingu.


Dizajn ove Web prezentacije možete pronaći na strani TIP 3.

Web prezentacija - Tip5

Tip 4:


Idealna Web prezentacija za djelatnosti koje su vezane za bilo koju vrstu umjetnosti. Takođe interesantna u mnogim uslužnim djelatnostima. Ukoliko želite da svojim klijentima pokažete stil, duhovnost i emotivnost - onda je ovaj tip Web prezentacije idealno rješenje za vas!


Dizajn ove Web prezentacije možete pronaći na strani TIP 4.

Web prezentacija - Tip6

Tip 5:


Web prezentacija u 'Tehno' stilu, idealna za djelatnosti koje su vezane za savremene tehnologije. Ovaj dizajn sajta je popularan kod mladih, kao i za prezentiranje svakog oblika savremene umjetnosti. Ukoliko želite da istaknete svoju posvjećenost savremenim tehnologijama, onda vam preporučujemo ovaj tip Web prezentacije.


Dizajn ove Web prezentacije možete pronaći na strani TIP 5.

Web prezentacija - Tip9

Tip 6:


Web portfolio turističke ponude: idealna prezentacija firme koja se bavi turističkim uslugama, sadrži sve informacije o kompaniji, foto i video galeriju, kontakt formu, listu usluga i detaljan prikaz okoline i lokaliteta koji se mogu obići. Prezentacije je primjenljiva i u drugim djelatnostima, uz manja prilagođavanja.


Dizajn ove Web prezentacije možete pronaći na strani TIP 6.

Web prezentacija - Tip10

Tip 7:


Web prezentacija savremenog dizajna: idealna za različite uslužne djelatnosti, ali je primjenljiva i u drugim djelatnostima uz manja prilagođavanja. Pokazani primjer je u pastelnim bojama, adekvatnim za djelatnost klijenta, što je moguće mjenjati shodno budućim zahtjevima.


Dizajn ove Web prezentacije možete pronaći na strani TIP 7.

Web prezentacija - Tip11

Tip 8:


Jednostavna Web prezentacija za prodaju nekretnine. Sastoji se od 5 HTML strana sa neophodnim sadržajima: kontakt forma, galerija fotografija, google mapa, slide-show. Obzirom da ovakvo predstavljanje obično ne zahtjeva obiman tekst, na ovih 5 strana je smještena kompletna informacija o nekretnini na tri jezika.


Dizajn ove Web prezentacije možete vidjeti na strani TIP 8.

Web prezentacija - Tip12

Tip 9:


Originalna Web prezentacija, koja će svakako privući pažnju posjetilaca: idealna za predstavljanje turističke ponude, ali je primjenljiva i u drugim djelatnostima uz manja prilagođavanja. Minimalistički dizajn, upotrebljene boje i teksture su veoma upečatljive i prijemčive određenoj ciljnoj grupi.


Dizajn ove Web prezentacije možete pronaći na strani TIP 9.

Web prezentacija - Tip9

Tip 10:


Klasična web prezentacija hotela visoke kategorije. Uz sve informacije o hotelu, priložene su i informacije o gradu i okolini. Takođe, napravljeno je više opcija komunikacije sa klijentima i rezervacije smještaja - osim klasične kontakt forme tu je i Chat, kao i potpuno nezavisni i automatizovani Booking sistem.


Dizajn ove Web prezentacije možete pronaći na strani TIP 10.

BASIC WORDPRESS Web prezentacija

WORDPRESS tehnologija je trenutno hit u svijetu. U početku su WORDPRESS sajtovi korišćeni isključivo za blogove - sajtove kreirane za objavljivanje informacija najrazličitijih vrsta. Mnogi individualni blogeri su iskoristili mogućnosti ove tehnologije za objavljivanje svojih ili prenošenje tuđih odabranih tekstova, fotografija ili video zapisa. Prednosti su bile ogromne: mogućnost dvosmjerne komunikacije, odlična klasifikacija objava i jednostavno administriranje sajta. Praktično, bez ikakvog stručnog programerskog znanja, vlasnik sajta može da objavljuje tekstove, radi ispravke i dopune, komunicira sa posjetiocima.

Međutim, mogućnosti WORDPRESS tehnologije su vrlo brzo podignute na viši nivo i iskorišćene za profesionalne, komercijalne Web prezentacije. Najprije su sve informativne agencije i novinske kuće svoje prezentacije izradili u WORDPRESS-u, zatim su kompanije koje se bave prodajom proizvoda i usluga preko interneta učinile to isto, a danas se WORDPRESS tehnologija koristi za praktično svaku vrstu internet promocije. Pouzdanost, preglednost, atraktivan dizajn, prezentovanje ogromne količine informacija i jednostavnost održavanja su osnovne karakteristike ove tehnologije.

Osnova ovakve Web prezentacije su baza podataka i aplikativni software postavljeni na web serveru. Ova osnova je standardna, ali isto tako i veoma prilagodljiva potrebama klijenta. Da bi klijent dobio upravo onakvu Web prezentaciju koja mu je potrebna, visualSTUDIO izrađuje dizajn prezentacije i ugrađuje sve potrebne dodatke. Za ovu vrstu Web prezentacija važi ona stara izreka "Samo mašta je granica!".

Za samo 199 € možete imati osnovnu verziju WORDPRESS Web prezentacije. Izgled možete odabrati od većeg broja predloženih, a kompletan unos tekstova, fotografija i ostalih informacija možete obaviti samostalno. U ovu cijenu je uračunata i obuka za administraranje sajta u trajanju od 2 sata.

Pogledajte nekoliko različitih tipova WORDPRESS Web prezentacija:

WORDPRESS info

NEWSPEPER Web prezentacija


Danas je ovo jedina realna web tehnologija za izradu informacionih portala. Prednosti su toliko očigledane da se drugačija, alternativna rješenja čak i ne razmatraju.


Primjer NEWSPEPER WORDPRESS Web prezentacije: Narodni pokret FRONT!.

WORDPRESS business

BUSINESS WORDPRESS Web prezentacija

Kao što možete vidjeti u priloženom primjeru, svoje proizvode i usluge ćete najbolje predstaviti ovakvom Web prezentacijom. Naročito ako imate veliku ponudu, sa obaveznim opisom i fotografijama svake od ponuda. Napominjemo da je ovakvu Web prezentaciju moguće proširiti i direktnom on-line prodajom, kao i brojnim drugim korisnim dodacima i opcijama.


Primjer BUSINESS WORDPRESS Web prezentacije: Best Of Montenegro.

WORDPRESS blog

INFO WORDPRESS Web prezentacija

Ukoliko ste zainteresovani da sami održavate svoju prezentaciju tj. da samostalno unosite informacije, tekstove, foto i video materijal - ovakav tip prezentacije je rješenje za vas.


Primjer INFO WORDPRESS Web prezentacije: DELTAphoto guestbook.

NADOGRADNJA sajta

Booking sistem

Ako se bavite izdavanjem smještajnih kapaciteta, bilo kao hotel ili u vidu privatnog / apartmanskog smještaja, sigurni smo da vam je najveća briga obezbjediti dobru popunjenost kapaciteta. Naravno, postoji i problem potvrde rezervacije, jer gosti koji bi željeli unaprijed zakupiti smještaj - imaju veoma otežano plaćanje depozita. Zato ste sigurno dolazili u situaciju da vam je i u špicu sezona dio kapaciteta nepopunjen, da i ne govorimo o vansezonskoj popunjenosti.

Jedini način da se izborite sa ovim problemom je putem prodaje kapaciteta preko interneta. I pod time ne mislimo na promociju - ona se podrazumjeva, jer gostima morate pokazati kako izgleda vaša ponuda. Pod prodajom smještajnih kapaciteta podrazumjevamo sistem rezervacije smještaja i uplate depozita kojim se ta rezervacija potvrđuje. Naravno, da bi taj sistem funkcionisao - gost mora imati u svakom trenutku tačnu informaciju o dostupnosti kapaciteta u željenom terminu, izbor adekvatnog smještaja iz vaše ponude, kao i mogućnost plaćanja putem PayPall-a i kreditnim karticama. Automatska potvrda rezervacije na klijentov e-mail se podrazumjeva.

Ovaj sistem koji smo samostalno razvili može se instalirati uz vaš web sajt, bez obzira na korišćenu tehnologiju. U mogućnosti smo i da u kratkom roku prilagodimo rezervacioni sistem specifičnostima vaše ponude, a za samo par sati obuke bićete u potpunosti spremni da samostalno koristite svoj rezervacioni sistem.

Za samo 290 € (hotel - standardne cijene tokom godine) ili 360 € (sobe i apartmani - cijene smještaja zavise od perioda godine) možete ukloniti najveću prepreku u poslovanju, i popuniti svoje kapacitete mjesecima unaprijed (nadogradnja i prilagođavanje specifičnostima vašeg poslovanja se naplaćuje po radnom programerskom satu).

Internet prodavnica

Šta mislite o ideji da vaš asortiman ponudite preko Interneta? Zar ne bi bilo dobro da vaša prodavnica radi 24 h dnevno, 365 dana godišnje? Kako vam se dopada mogućnost da potpuno ukinete troškove zakupa lokala, prodavaca, nebrojenih računa za održavanje, obezbjeđenje, električnu energiju? Kako je to moguće? Pa, krajnje jednostavno: otvorite prodavnicu na internetu!

Naravno, ne može se svaka vrsta robe prodavati preko interneta, ali vrste i broj internet prodavnica na internetu rastu nevjerovatnom brzinom. Možda je baš vaša ideja za novi tip internet prodaje revolucionarna? Zašto ne pokušati, kad su troškovi (a samim tim i rizici od gubitka) minimalni?

OS commerce

Izgled Internet prodavnice


Iako sve internet prodavnice liče jedna na drugu, vidljiv je napredak u dizajnu posljednjih godina. Ipak, kod ove vrste Web prezentacija će uvijek najvažniji faktori za ocjenu kvaliteta biti pouzdanost, funkcionalnost, preglednost, jednostavnost administriranja i jednostavnost upotrebe.


Unos podataka

Unos osnovnih informacije o klijentu i njegovoj ponudi, kontakt podaci, osnovna galerija fotografija i unos lokacije klijenta se ne naplaćuju, već ovi poslovi ulaze u cijenu izrade Web prezentacije. Međutim, jedan dio klijenata ima jako veliku ponudu i, uopšte, ogromnu količinu podataka bilo koje vrste koju treba unijeti na Web prezentaciju. Za klijente koji se žele osloboditi tereta unošenja tih podataka - visualSTUDIO nudi uslugu unosa podataka u Web prezentaciju.

Procjena potrebnog vremena za realizaciju je osnovni faktor koji utiče na cijenu, a na vrijeme potrebno za unos osim količine podataka zavisi i stanje podataka koji se unose.

Tekuće održavanje Web prezentacije

Kao što smo ranije napomenuli, visualSTUDIO pri izradi Web prezentacije obavlja i unos osnovnih informacija o klijentu i njegovoj ponudi, kontakt podatke, osnovnu galeriju fotografija i lokaciju klijenta, i ovaj inicijalni unos se ne naplaćuje. Jedan dio klijenata ima potrebu stalnog ili povremenog održavanja Web prezentacije. Tu se uglavnom radi o kompanijskim novostima, novim proizvodima i uslugama i drugim izmjenam a i dopunama informacija na sajtu. Za klijente koji se žele osloboditi tereta održavanja prezentacije - visualSTUDIO nudi uslugu tekućeg održavanja Web prezentacije.

Utrošeno vreme za realizaciju ove aktivnosti je osnovni faktor koji utiče na cijenu, a visualSTUDIO je ostavio klijentima mogućnost izbora jedne od dvije opcije:

PREPAID održavanje se preporučuje klijentima koji imaju potrebe za redovnim održavanjem Web prezentacije. Zavisno od ugovorenog obima poslova klijent može odabrati jedan od ponuđenih paketa:

  • - BASIC paket održavanja - do 6 h mjesečno za 30 €
  • - ACTIVE paket održavanja - do 12 h mjesečno za 50 €
  • - BUSINESS paket održavanja - do 30 h mjesečno za 100 €
  • - PRO paket održavanja - do 60 h mjesečno za 150 €

 

POSTPAID održavanje se preporučuje klijentima koji povremeno imaju potrebe za održavanjem Web prezentacije. Ovaj vid održavanja se naplaćuje po radnom satu, i to 7 €/h.
Ostale visualSTUDIO ponude možete pronaći na strani - PONUDA.kakva je Web prezentacija VAMA potrebna?

Ja sam


moj e-mail je


Leave this empty:

HIT paketi:

Specijalni popust dobijaju klijenti koji naruče veći broj visualSTUDIO usluga. Ispod je izloženo nekoliko paketa, a na strani PROMOTIVNI PAKETI možete pronaći širi spisak visualSTUDIO paketa. Naravno, ni tu se priča ne završava: ukoliko adekvatan paket ne pronađete na spisku, pošaljite nam opis svojih potreba, a mi ćemo vam kreirati paket pod najpovoljnijim uslovima.

01. INTERNET START paket
INTERNET START paket

Najjeftinija promocija na internetu: izrada vašeg web sajta + godišnji zakup domena + godišnji zakup servera + osnovno godišnje održavanje za 99 €

više

02. FOTO-MODEL WEB paket
MODEL WEB paket

Web portfolio foto-modela prema priloženom modelu + zakup sub-domena i servera + osnovno održavanje Web prezentacije za samo 50 € godišnje!

više

03. TURIZAM START paket
TURIZAM START paket

Fotografisanje objekta i usluga (15 profesionalnih fotografija) + priprema za štampu promotivnog materijala (flajer) + INTERNET START paket za samo 199 €

više

04. FOTO-MODEL START paket
MODEL START paket

Mini foto-model book + predstavljanje na listi modela Delta Photo + godišnja članarina u Udruženju profesionalnih fotografa i foto-modela za samo 99 €

više

05. FULL promo: 699 €
fullpromo

Kompletnu promociju vaše ponude: svoju Web prezentaciju na tri jezika, profesionalno fotografisanje, promo video spot sa snimcima objekta/lokacije iz vazduha te panoramu 360 stepeni!

više